РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Регионални новини

05 Април 16, 10:11 / Автор: рсосзр
Кмета на община Русе е удостоен със званието "Почетен член" на РСОСЗР гр. Русе
Управителния съвет на РСОСЗР гр. Русе с решение от 03.04.2016 г. удостои кмета на община Русе и още трима офицери със званието "Почетен член".
Със същото решение о.р. подполковник инж. Пламен Стоилов е предложен на Министъра на отбраната за повишаване в следващо офицерско звание "Полковник" за активната му подкрепа на инициативите на съюза и запасното войнство в град Русе. Той е възпитаник на ВНВУ "В.Левски" гр. В.Търново, профил "Инженерни войски", випуск 1984 г.

Освен него за повишаване в следващо офицерско звание "Майор" е предложен и о.р. капитан Благомил Благоев - Секретар на Регионалния съюз, за активната му дейност по съхраняване на воинските добродетели и издигане авторитета на съюза в страната и чужбина. Той е възпитаник на ВНВАУ "П.Волов" гр. Шумен, профил "Радиотехнически войски", випуск 1987 г.

Със званието "Почетен член" на РСОСЗР са удостоени и двама морски офицери, които имат съществен принос, като дарители за изграждане на Мемориала на загиналите във войните за национално обединение в гр. Русе. Те са възпитаници на ВНВМУ "Н.Вапцаров" гр. Варна.
г-н Николай Събев - Управител на Еконт Експрес ООД
г-н Петър Драгошинов - Изпълнителен директор на "Пристанищен комплекс-Русе" ЕАД
 

0.1413