РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Регионални новини

30 Септември 15, 10:10 / Автор: рсосзр
Общинския съвет на Общинска Организация при РСОСЗР в град Русе подкрепи кандидатурата на офицера от резерва Пламен Стоилов
Общинския съвет на Общинска Организация при РСОСЗР в град Русе със свое решение подкрепи кандидатурата на офицера от резерва Пламен Стоилов за кмет на община Русе. Абстрахирайки се от партийни пристрастия организацията подкрепи и още трима офицери, включени в листите за общински съветници, с оглед на това че местните избори са преди всичко избор за личности.
Решението на Общинския съвет е в унисон с решението от последното заседание на Управителния съвет на съюза : "На местните избори да бъдат подкрепени офицери и сержанти от запаса и резерва, които са кандидати за кметове и общински съветници, оказвали са необходимото внимание към проблемите и са съдействали на РСОСЗР и неговите членове, доказали са своите способности и имат необходимите авторитет и качества".
Подкрепа получиха и офицерите от резерва кандидати за общински съветници от различни политически сили  к-н Благомил Благоев, к-н Милко Борисов и ст.л-т Огнян Беломорски.
С това решение на практика съюза показва своята непартийна и неполитическа същност и се ангажира да подкрепя личности, а не партии и партийни листи!

0.1019