РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Международно сътрудничество

28 Юни 14, 19:58 / Автор: pmrs
В село Пиргово се проведоха състезанията по футбол, тенис на маса, шах, табла и риболов между организациите в Русе и Гюргево
На 28 юни 2014 г. съгласно подписаното споразумение за сътрудничество между РСОСЗР Русе и ANCMR Giurgiu в село Пиргово, община Иваново приключиха традиционните състезания по шах, табла, тенис на маса, футбол и риболов.
Отборите и гостите бяха посрещнати по стар български обичай с пита и шарена сол, след което бяха приветствани от зам.кмета на община Иваново г-н Маринов, от кмета на село Пиргово г-н Бодуров и от председателя на дружеството на РСОСЗР в Пиргово подп.о.з. Шахънов. 

След кратка закуска отборите се отправиха към спортната зала, стадиона и клуба на дружеството, а състезателите по риболов отпътуваха за с.о.Стълпище на р.Дунав. В състезанията се включиха членове от всички общински организации, с изключение на Ветово.
Домакините бяха подготвили терена, залата и клуба в отлично състояние за състезанията.

На футбол победител стана българския отбор с резултат 8:4.
Румънските отбори надделяха в състезанията по тенис на маса и риболов, а в останалите дисциплини победиха представителите на РСОСЗР.
След приключването на състезанията на отборите бяха връчени купи и грамоти от Председателя на УС на РСОСЗР о.р.к-н Димитър Вълков.

Снимки от състезанията можете да видите във фейсбук страницата на съюза.
 

0.1535