РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

  RU   EN   [BG]  
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)
За нас
Ръководни органи
Структура
Новини
Събития и обяви
Публикации
Международно сътрудничество
Членство
Контакти
Полезни връзки
Военни организации
Проекти на РСОСЗР


ФОНД "Военни паметници" Фото Галерия Документи

Новини / Регионални новини

10 Февруари 14, 16:12 / Автор: pmrs
Клуб на РСОСЗР беше открит в общинска организация Иваново
На 9 февруари 2014 г. беше открит официално новият на клуб на общинска организация Иваново
На откриването присъстваха председателят о.р.к-н.Вълков, заместниците на УС на РСОСЗР о.з.полк Иванов и о.з.подп.Марков, и членовете на дружествата в Иваново, Красен, Щръклево и Пиргово.
За пълноценното използване на клуба и превръщането му в център за срещи и работа на членовете от дружеството в Иваново от Управителния съвет на РСОСЗР бяха връчени аудиосистема и кафемашина. Клуба е обновен и почистен с доброволния труд на членовете на дружеството в Иваново и за негов отговорник е определен о.з. к-н Пенчев.

От Председателя на УС на РСОСЗР о.р.к-н Димитър Вълков беше отправено приветствие с надеждата клуба да стане привлекателно място за членовете на съюза и за родолюбивото и патриотично възпитание на обществеността и младото поколение.

Беше изразена и благодарност към Кмета на община Иваново г-н Георги Миланов за разбирането и съдействието на съюза при осигуряването на помещения за развиването на дейността. Изразена беше и надежда, че в скоро време ще се осигури и клуб на запасното воинство за най-многобройното дружество на организацията, това в с.Щръклево.

Едновременно с това на председателите на дружества бяха връчени новите представителни шалове с българския трибагреник и значки с логото на РСОСЗР.
Същите ще се ползват при провеждането на официални мероприятия от членовете на съюза, с което ще допринасят за утвърждаването на националното самосъзнание и гордост от славните победи на Българската армия и ролята на запасното воинство, като значим фактор  в съвременното българско общетво.

6.6851