РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Международно сътрудничество

07 Май 12, 09:41 / Автор: pmrs
Премиерът на Република България г-н ген. Бойко Борисов поздрави лично членовете на РСОСЗР и техните гости от Румъния с празника на храбростта и БА 6-ти май
Празникът на БА, гр. Русе и РСОСЗР за пореден път по традиция беше подобаващо отбелязан от членовете на съюза.
Специално по покана на Управителния съвет пристигнаха и гостите от организацията на офицерите и сержантите от резерва в гр. Гюргево Румъния, като всички заедно положиха венци и цветя пред паметника на загиналите от 5-ти пехотен дунавски полк.

Ш
ествието започна от клуба на РСОСЗР в ресторант Ла Страда. Специално за празника Председателят на съюза участва с импровизирана униформа, която направи силно впечатление на гостите от Румъния и гражданите на Русе, въпреки, че не беше типично офицерска униформа от близкото минало!

След приключването на официалната церемония се проведе тържествен обяд в ресторант Ла Страда, като раходите по посрещането им са за сметка на членовете на РСОСЗР и семействата им.

Най-голямата изненада за гостите от Румъния и  и членовете на
РСОСЗР, участващи в тържеството беше посещението и поздравлението по случай 6-ти май лично от Премиера на Република България г-н ген. Бойко Борисов, който разгледа клуба на сдружението и беше посрещнат и изпратен с бурни аплодисменти.


Повече за събитието можете да видите на страницата на РСОСЗР във Facebook

0.1258