РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Международно сътрудничество

22 Април 12, 20:00 / Автор: pmrs
Състезания по футбол, тенис на маса, шах и табла се проведе между организациите в Русе и Гюргево
На 21.04.2012 г. съгласно подписаното споразумение за сътрудничество между РСОСЗР Русе и ANCMR Giurgiu в гр. Гюргево се проведоха станалите вече традиция състезания по шах, табла и тенис на маса. За първи път се състоя и състезание по футбол.
 В състезанията от страна на РСОСЗР Русе участваха отборите, които заеха призовите места на състезанието между общинските организации проведено на 08.04.2012 г. в гр. Две Могили.
В отбора по футбол лично участваха Председателят о.р. к-н Димитър Вълков и заместник-председателят на РСОСЗР о.з.полк.Иван Иванов. По думите на публиката и съдията отборите изиграха равностоен мач, но въпреки това българският отбор загуби с 3 : 6.

Състезанията се проведоха при много добра организация от колегите от Гюргево и преминаха много оспорвано. След тяхното приключване бяха уточнени подробностите за гостуването на румънските колеги на 6 май в гр, Русе по повод празника на РСОСЗР, на Българската армия и на гр. Русе.
Отново по традиция двете организации ще се включат в честванията на празника на храбростта Гергьовден и ще положат венци и цветя пред паметника на загиналите в Сръбско-българска война.
Разходите по посрещането на 20-те семейства от Румъния ще бъдат поети на реципрочна основа от българско семейство, като в ресторант Ла Страда ще се състои тържествен обяд по случай празника.

Класирането от състезанията е както следва:

ШАХ
1-во място отборът на РСОСЗР Русе
2-ро място отборът на UNCMR Giurgiu

ТАБЛА
1-во място UNCMR Giurgiu
2-ро място РСОСЗР Русе

ТЕНИС НА МАСА
1-во място РСОСЗР Русе
2-ро място UNCMR Giurgiu

ФУТБОЛ
1-во място UNCMR Giurgiu
2-ро място РСОСЗР Русе

На всички бяха връчени купи и грамоти.
Вижте повече във Фотогалерия>>>

0.0477