РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
РСОСЗР Русе - Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва

 
Рейтинг: 3.00
(1331)Новини / Регионални новини

09 Септември 09, 10:34 / Автор: prms
Открито писмо до Централната контролна комисия на СОСЗР
Проведеният от 10-12 април 2009 г. VII конгрес на СОСЗР в гр. София взе решение за провеждане на общо събрание за избирането на Областен съвет в гр. Русе и съответно негов председател. Тъй като до този момент това решение не е изпълнено, публикуваме писмо до ЦКК на СОСЗР и настояваме да получим свовременен отговор.

До Председателя на ЦКК на СОСЗР София

Уважаеми г-н генерал Кендеров,

С писмо № 8/12.06.2009 г. на присъствалите делегати от  VII конгрес на СОСЗР и  членове на актива на всички общински организации поискахме Вашето съдействие за изпълнение решението на конгреса, относно провеждане на общо събрание за избирането на Областен съвет.

До настоящия момент, след посещението на комисия под Ваше ръководство все още няма развитие по въпроса. Отлагането на решението по казуса “избор на Областен съвет и негов председател” създава напрежение сред запасното воинство в област Русе, още повече, че липсва и представителност, тъй като Председателят е и член на ЦС на СОСЗР.

Избраните и присъствали на конгреса делегати, както и всички членове на организацията, настояваме за отговор и незабавно изпълнение на решението на конгреса.

 

Гр. Русе

Изх. № 11/04.09.2009 г.

Делегати на  VII  конгрс на СОСЗР


0.0578